måndag 28 december 2009

Julen.

Sitter inne på jobbet nu. Jobbar mellan 8-17:45 idag. Ganska lång dag. 9.75 timmar.
Jag jobbade lika igår. Så nu får man ju bra med timmar iaf. Får tänka på det.
Efter idag så är jag ledig 4 dagar. Skall bli väldigt skönt. :)

Julen är avklarad nu iaf.
På morgonen vaknade vi och Lovisa fick öppna paketen som låg i hennes julstrumpa. Hon fick ett paket lego och en liten porslinsgroda.
Sen gick vi ner och gjorde oss iordning och åkte hem till min syster med familj och åt gröt.
Sen delade vi ut julklapparna där och Lovisa fick jättebra saker.
Hon fick en par svarta täck-byxor och en spis av pappa & Kicki och av farmor & farfar fick hon en kassaapparat samt lite pennor. Av Malin med familj fick hon 2 klänningar och en liten handväska. Handväskan var en stor favorit.


Sen åkte vi hem till mamma/mormor. Ulf, Björn, Maria & Louise kom de oxå.
Sen delade vi ut alla juklappar där. Lovisa fick en morgonrock & en "Upsy Daisy" av mormor och av Ulf fick hon en liten bondgård.
Vi blev där till kl 14. Sen somnade Lovisa i bilen på väg till Sunnanå Hon sov då 1,5 timme. Vi lyckades bära in henne och lägga henne på sängen i sunnanå.

Vi kom till sunnanå vi kl 15 och åt julmat där.
Sen drack vi kaffe och sen kom tomten. Både Robin & lovisa blev lite rädda för tomten.
Men det släppte rätt fort för Lovisa för hon stod framme vid tomten och sträckte ut armarna beredd att ta paket. Mammas lillhjärta. :)
Hon fick mycket bra grejer där oxå. En potta till dockan, en bamse-klänning, en lego-bil, en Brio-Hello Kitty-spis, ett fisk-spel + en massa annat.

Sen åkte vi hem och så fick Lovisa öppnade resterande julklappar hemma.
Hon fick väldigt mycket. Men det är bra det, så har hon lite att leka med. Hon är sysselsatt hea dagarna.

Hon fick även en liten skoter som man kan starta och så låter den och åker omkring på golvet, lite läskig är den men rolig oxå. Hon har ju blivit skoterfantast sen hon & jag åkte med Kennet för någon helg sedan. Roligt att hon tycker det är kul. :)

Nu på nyår så händer det inte särskilt mycket. Vi skall väl vara hemma och äta nå gott och skjuta av några raketer. Sen blir det väl att man dricker nå gott till oxå.

Inga kommentarer: