lördag 19 februari 2011

Lördagen den 19 februari.

Ja, vi har ju klarat oss från vattkoppor än så länge iaf.
Himla konstigt att inte Lovisa fått dem ännu.
Men min syster sa att det tog 7-8 månader innan deras barn fick det när de hade det på förskolan så det är väl kanske så i vårat fall oxå.
Melker har fått några prickar på kroppen nu men vi tror inte att det är vattkoppor iaf.
Kennet trodde det var värmeutslag, men då borde de ju försvinna tycker jag.
Men han har bara på magen & lite på benen, men inget på ryggen dock.
Ja, jag får hålla koll på det.

Melker har för övrigt blivit väldigt mammig nu den här veckan, och om det ev. kan bero på prickarna vet jag inte. Han verkar inte "lida" av prickarna iaf.
Men det är väldigt frustrerande när bara jag duger & jag inte ens får lägga ifrån mig honom i babysittern på dagarna. Men ibland måste man ju så..

Melker har även kommit in i "blygstadiet" nu så alla duger inte heller. Mamma tog över & bytte blöja en gång & då blev han jätte-ledsen. Men får han bekanta sig med dem innan så går det bra att de håller honom. Han är så söt när den lilla surläppen tittar fram.

Jag har inte träffat farmor & farfar heller på hur länge som helst pga av smittspridningen av vattkopporna som inte dykt upp.
Men i söndags innan Jonas 10-års-kalas så var jag & barnen & pappa & Kicki upp till västerbacken & träffade farfar.
Han mår mycket bättre nu eller är som förut. Så det känns skönt.
Skall försöka träffa farmor till veckan tänkte jag.

Förra helgen var vi till Jonita & grattade henne för hon fyllde 27 år. Jag hade ju som vanligt inte hunnit handla något så det blev 2 trisslotter i present.
Det var roligt att få träffa henne & se hur hon "bor". Sedan träffade jag hennes syster & mamma oxå på köpet. :) Lovisa var lite blyg där hon med Casper & Mikaela. Men hon hade haft kul sa hon iaf. Gohjärtat mitt. :)

Annars har det inte hänt nå härhemma alls.
Idag var jag, Lovisa & Melker in & handlade. Kennet skulle städa källaren under tiden han.
Jag hann knappt påbörja handlingen så vart Lovisa kissnödig, så det var bara att avbryta & gå & kissa med henne. sedan tappade jag en mjölk i golvet oxå så den gick sönder & det skvätte mjölk överallt. Lite less jag kände mig då.
Sedan vaknade Melker så då var det ju bara kuta järnet så inte han skulle ledsna ur totalt. Men det gjorde han aldrig som tur var. Sedan fick jag avstämning & då kollade de 10 varor & det vart nå knas så jag var tvungen att lägga upp alla varor. Det visade sig att jag glömt knappa in ett tuggummi-paket. Det dröjer nog ett tag innan jag gör det igen.
Kennet hade hunnit rensa lite på sitt bord nere i källaren, inte så mycket dvs. Men han skall väl fortsätta till veckan som det lät.

Nu i veckan kom dopkorten som vi beställt. Så jag skall försöka få iväg dem nu på måndag tänkte jag. Vore skönt att få iväg dem så man kan få veta hur många vi blir på dopet.
Jag är lite nervös, men samtidigt så är det så himla lång tid kvar så jag behöver ju inte vara nervös ännu.
Måste köpa ett blått snöre & sedan hämta dopklänningen i veckan oxå så jag får tvätta upp den & sätta i blått snöre istället för rosa.
Sedan skall jag försöka hinna bleka slingor innan oxå. Men allt det där hinner jag nog med skulle jag nog kunna tro. :)

Bjuder på en bild på söta killen som snurrar runt direkt man lägger han på golvet. :)


Nej, nu skall jag nog kika vidare på tv:n en stund innan sängen.

Inga kommentarer: